Arkitekter & Ingeniører

Som arkitektens og ingeniørens rådgiver er det vores opgave at sikre, at du kan koncentrere dig om at fortolke og formidle bygherrens ønsker og visioner til sit byggeri.

Arkitektens og ingeniørens rådgiver
med fingeren på pulsen

Jetco står for den praktiske del af byggeprocessen, hvor alle dokumenter, godkendelser, kritiske beregninger og kompetent projektledelse sikrer, at selv de mest komplice¬rede ideer, visioner og tanker føres korrekt ud i livet på byggepladsen.

Vi ved af erfaring, at et grundigt forarbejde samt stramt styret projektledelse betaler sig fra dag ét. Derfor begynder vores arbejde også allerede ved udarbejdelse af udbudsdokumenterne. Vi tilbyder at bistå med projektmaterialet, der sikrer et bygbart og miljørigtigt projektmateriale herunder udarbejdelse af byggesagsbeskrivelse, byggepladsbeskrivelse samt udbudstidsplaner, der lever op til ABR18.

Og selvom der er forskel på at bygge et helt nyt bankhovedsæde eller renovere boliger, så tager vi opgaven alvorligt og regner på muligheder, konsekvenser og anbefaler altid den bedste løsning med hensyn til sikkerhed, æstetik og økonomi samt respekt for energiforbrug og miljøbelastning. Der er jo også en dag i morgen.

Målrettet og praktisk vidensdeling

Vi er med andre ord arkitektens og ingeniørens rådgiver med fingeren på pulsen, der klarer alle de tekniske beregninger og vejleder om alle regulativer, processer på byggepladsen og sikrer med vores byggeledelse ro og overblik før, under og efter byggeriet. Og skulle der opstå tvister eller konflikter, klarer vi også dem som mægler.

Et projekt er først bygbart, når der kan ske en uhindret transformation fra tegninger og beskrivelser til det færdige byggeri. Derfor kan du både som arkitekt eller ingeniør se frem til vidensdeling og rådgivning, der gør dit projekt bygbart fra start. Vi mindsker risikoen for uforudsete fordyrelser og tidsforsinkelser, og du får tryghed til at udføre dit arbejde og sikre smukke og funktionelle bygninger i Danmark.

Vi tror på styrken i gode, personlige relationer for alle er afhængige af hinanden i en god byggeproces. Og vi er med hele vejen fra udbud til aflevering som rådgiver, projektleder, mægler, forhandler - og altid med tid og overskud til at tale med og lytte til alle på byggepladsen. Det tager måske lidt tid undervejs, men det betaler sig altid.

TOP