Nøglepersoner

JETCO blev stiftet i 2020 med det formål at fremme projekt- og byggeledelsen på byggeprojekter. JETCO består af ingeniører og konstruktører der udelukkende beskæftiger sig med projekt- og byggeledelse. Vores ekspertise bliver din fordel i byggeriet.

Jesper Østergård - CEO

Jesper har den daglige ledelse af virksomheden samt virker som projekt og byggeleder på enkelte sager også.
Jesper har i sit virke som ingeniør flere års erfaring med bygge- og projektledelse. Jesper har varetaget rollen som bygge- og projektleder på om- og tilbygning af flere byggerier samt opførelse af nybyggeri.

Som person er Jesper systematisk og kontrolleret arbejdsom, hvilket gør at han altid har en finger på pulsen i projekterne og sikrer kunden et kvalitetsprodukt.

Jesper besidder gode kommunikative værktøjer der gør at han formår at opretholde et godt og konstruktivt samarbejde parterne imellem. Jesper er løsningsorienteret når der opstår udfordringer og ser nye muligheder i problemstillingerne.

Simon - Assisterende byggeleder

Simon er forsat studerende på DTU og besidder dermed den nyeste viden om bygge- og projektledelse. Simon har allerede nu skabt stor erfaring på kort tid som ingeniør. Yderligere har Simon erfaring som formand for anlægsarbejde på større pladser.

Som person er Simon ansvarsfuld og kontrolleret arbejdsom, hvilket gør at han altid har en finger på pulsen i projekterne og sikrer at kunden altid er tilfreds med produktet.

Simon besidder gode egenskaber i form af et godt overblik, arbejde under pres og gode kommunikationsevner. Hvor han tilstræber et godt samarbejder imellem alle parter.

Simon er løsningsorienteret når der opstår udfordringer og ser nye muligheder i problemstillingerne.

Hasan - Assisterende Byggeleder

Hasan er fortsat studerende på DTU og besidder dermed den nyeste viden om bygge- og projektledelse. Hasan har allerede nu været involveret i en række sager, hvor han derigennem har erhvervet sig stor erfaring på kort tid som ingeniør og byggeleder.

Hasan har i forbindelse med sit studie specialiceret sig fagteknisk inden for bygningsinstallationer, hvilket suppleret med hans erfaring som byggeleder gør han kan se hvor udfordringer og mulighederne er i teknisk krævede byggerier.

Som person er Hasan ansvarsfuld og arbejdsom, hvilke gør at han altid har overblik og en god fornemmelse for hvad der foregår i projekterne og på byggepladsen.

Hasan har igennem sit tidligere virke som konsulent tilegnet sig gode egenskaber i form af gode samarbejdsevner, gode kommunikative evner og evnen til at arbejde godt under pres. Hasan er resultatorienteret og ser nye muligheder i problemstillinger

Steen - Salgschef

Nøgleordene i Steens erhvervsforløb er entreprenørskab, forretningsudvikling, salg og salgsledelse.

Steen bliver motiveret af at være en del af en engageret organisation, som arbejder sammen om at nå et fælles mål.

Hellere spille på det bedste hold, end være den bedste spiller på holdet.

Steen sætter en ære i at overholde aftaler og levere kvalitet til tiden.

Som person er Steen ærlig, direkte, positiv, har et højt ”drive”, er god til at motivere og begejstre sine omgivelser.
Steen er åbensindet og har let ved at lære nyt og ser generelt på muligheder frem for begrænsninger.

Lars - Senior projektleder

Gennem mange år i byggebranchen, er Lars i dag en kompetent projektleder med håndværksmæssig baggrund, som til daglig håndterer alt lige fra fag-, hoved- og totalentrepriser til kontrakter, økonomistyring, byggestyring, beboerrelationer i forbindelse med større renoveringer, arkitekter & ingeniører, samt bygherrer.

Lars har en stor knowhow i en udviklende branche, hvor naturligvis logistik, it, sprog er essentielt i det moderne byggeri.
Trives vel i de nordiske og engelsktalende lande samt Tyskland.

Frederik - Assisterende projektleder

Frederik har i forbindelse med studiejob og praktikophold fået erfaring med, at koordinere og arbejde tværfagligt. Frederik er som person rolig og formår at holde fingeren på pulsen når der opstår pressede situationer.

Frederik kender til vigtigheden af at optimere på tiden, hvorfor han sætter en stor dyd i at sikrer at alle i et projekt levere til aftalt tid og i rette kvalitet. Herved opsætte planer samt delmål.

TOP