Nøglepersoner

JETCO blev stiftet i 2020 med det formål at fremme projekt- og byggeledelsen på byggeprojekter. JETCO består af ingeniører og konstruktører der udelukkende beskæftiger sig med projekt- og byggeledelse. Vores ekspertise bliver din fordel i byggeriet.

Jesper Østergård - INDEHAVER

Jesper har den daglige ledelse af virksomheden samt virker som projekt og byggeleder på enkelte sager også.
Jesper har i sit virke som ingeniør flere års erfaring med bygge- og projektledelse. Jesper har varetaget rollen som bygge- og projektleder på om- og tilbygning af flere byggerier samt opførelse af nybyggeri.

Som person er Jesper systematisk og kontrolleret arbejdsom, hvilket gør at han altid har en finger på pulsen i projekterne og sikrer kunden et kvalitetsprodukt.

Jesper besidder gode kommunikative værktøjer der gør at han formår at opretholde et godt og konstruktivt samarbejde parterne imellem. Jesper er løsningsorienteret når der opstår udfordringer og ser nye muligheder i problemstillingerne.

Simon - Byggeleder

Simon er en ung og talentfuld byggeleder der besidder den nyeste viden om byggeledelse. Simon har allerede nu skabt stor erfaring på sin relative, til nu, korte karriere som byggeleder, hvor Simon har skabt gode resultater i forbindelse med at drive projekterne fremad.

Som person er Simon ansvarsfuld og kontrolleret arbejdsom, hvilket gør at han altid har en finger på pulsen i projekterne og sikrer at kunden altid er tilfreds med produktet.

Simon besidder gode egenskaber i form af et godt overblik, arbejde under pres og gode kommunikationsevner. Hvor han tilstræber et godt samarbejder imellem alle parter.

Simon er løsningsorienteret når der opstår udfordringer og ser nye muligheder i problemstillingerne.

Hasan - Projekt- og Byggeleder

Hasan er en ung og talentfuld projekt- og byggeleder og besidder den nyeste viden om bygge- og projektledelse. Hasan har allerede på nuværende tidspunkt i sin karriere skabt store resultater inden for både projekt- og byggeledelse, hvor han med sit rolige sind får alle interessenter til at levere til aftalt tid, pris og kvalitet.

Hasan har i forbindelse med sit studie specialiceret sig fagteknisk inden for bygningsinstallationer, hvilket suppleret med hans erfaring som byggeleder gør han kan se hvor udfordringer og mulighederne er i teknisk krævede byggerier.

Som person er Hasan ansvarsfuld og arbejdsom, hvilke gør at han altid har overblik og en god fornemmelse for hvad der foregår i projekterne og på byggepladsen.

Hasan har igennem sit tidligere virke som konsulent tilegnet sig gode egenskaber i form af gode samarbejdsevner, gode kommunikative evner og evnen til at arbejde godt under pres. Hasan er resultatorienteret og ser nye muligheder i problemstillinger

Lars - Senior projekt- og byggeleder

Gennem mange år i byggebranchen, er Lars i dag en kompetent projektleder med håndværksmæssig baggrund, som til daglig håndterer alt lige fra fag-, hoved- og totalentrepriser til kontrakter, økonomistyring, byggestyring, beboerrelationer i forbindelse med større renoveringer, arkitekter & ingeniører, samt bygherrer.

Lars har en stor knowhow i en udviklende branche, hvor naturligvis logistik, it, sprog er essentielt i det moderne byggeri.
Trives vel i de nordiske og engelsktalende lande samt Tyskland.

Frederik - Byggeleder

Frederik har på sin relativt korte karriere allerede skabt sig stor erfaring både nationalt og internationalt. Frederik har god erfaring med, at koordinere og arbejde tværfagligt. Frederik er som person rolig, detaljeorienteret og formår at holde fingeren på pulsen når der opstår pressede situationer.

Frederik kender til vigtigheden af at optimere på tiden, hvorfor han sætter en stor dyd i at sikrer at alle i et projekt levere til aftalt tid og i rette kvalitet. Herved opsætte planer samt delmål.

TOP