VI TROR PÅ

PERSONLIGE RELATIONER
EKSPERTISE
MILJØET

DEN PERSONLIGE RELATION

Vi tror på styrken i personlige relationer, for det er altid personlige relationer, der gør forskellen i et byggeri. I vores projekter arbejder vi sammen og ikke imod hinanden.

Vi skaber et arbejdsmiljø med åbenhed, dialog, tillid og respekt, hvor alle parter fra entreprenører, rådgivere og bygherren løfter i flok og bidrager til at få projektet i mål til tiden, til prisen og i rette kvalitet.

Jetco arbejder kun med projekt- og byggeledelse. Vi har ikke en projekteringsenhed, vi skal forsvare eller forklare, når projektet føres ud i livet. Det sikrer, at bygherren får fuldt fokus, så vi i sidste ende kan sikre bygherren et veludført projekt til tiden.

VI TROR PÅ EKSPERTISE

Den medarbejder, der står for bygherrerådgivning, byggeledelse eller projektledelse hos os beskæftiger sig ikke med andet. Han eller hun er med andre ord ekspert i det område og har fuldstændigt styr på sit fag og de nyeste teknikker, lovgivning eller teknologi, der kan have indflydelse på projektet.

Du får med andre ord aldrig en medarbejder, som lige var ledig til opgaven uanset deres spidskompetencer i øvrigt.

Vi har et personligt forhold til hver enkelt kunde og tror på, at vejen til succes opnås gennem god og tillidsfuld dialog. Kunden skal føle sig i centrum og vælge vores virksomhed til, fordi der er god kemi og ekspertise på alle planer.

VI TROR PÅ MILJØET

Det er vigtigt for os at tænke og arbejde bæredygtigt. Derfor indarbejder vi altid løsninger, der ikke belaster miljøet unødigt. Vores unge medarbejdere har i den grad hjertet med sig, når de som en naturlig del af arbejdet sikrer, at projekterne udføres med sund fornuft og fremsynede løsninger, der sikrer projektets bæredygtighed.

Vores forretningsidé…

JETCO’s forretningsidé bygger på troen om, at en byggeleder IKKE behøver at have 10 – 15 års erfaring for at være en dygtig byggeleder.
Vi tror på, at for at blive en dygtig byggeleder kræves det rigtige mindset samt fokus på træning, oplæring og viljen til at gå ”den ekstra meter”…
Træning, oplæring og supervision sikres gennem en flad organisation, uddelegering af ansvar samt en åben, ærlig og præcis kommunikation.

Vi kender livet på byggepladsen, og selvom vi er et ungt team, har vi de byggetekniske kompetencer og den erfaring, der skal til for at sikre de bedste forudsætninger og den bedst mulige rådgivning, der skaber mest mulig værdi i alle byggeriets faser.

TOP